211 1156761 - 6943658938 cryosauna_kifisia@outlook.com
Οι Υπηρεσιες μας

Cryosauna – Κρυοσάουνα

Ειναι το μηχανημα μεσα στο οποιο εφαρμοζεται η διαδικασια την οποια ονομαζουμε κρυοθεραπεια
και διαρκεί μόλις 3 λεπτά σε θερμοκρασιες απο -120 C˚ έως -170 C˚. Κατα διαρκεια της κρυοθεραπειας  ο εγκέφαλος αντιλαμβανομενος την αποτομη πτωση της θερμοκρασιας μεσα στη καμπινα ως μια μη φυσιολογικη κατασταση ενεργοποιει τις φυσικές ιδιότητες του σώματος για αυτοθεραπεία. Επιπλεον επιταχύνει την παραγωγή ενδορφινών, ενζύμων αδρεναλινης και ντοπαμίνης τα οποια ειναι τα φυσικα αντιφλεγμονωδη του οργανισμου μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ευφορία και ευεξία αμέσως μετά από μια συνεδρία στην Κρυοσάουνα. Παράλληλα επιτυγχάνεται ταχύτερα η φυσική αποκατάσταση του οργανισμούς μας. Απο τη στιγμη που θα βγουμε απο την καμπινα δημιουργειται εντονη υπεραιμια. Αυτο εχει ως αποτέλεσμα να μεταφερεται αιμα σε σημεια του σωματος που δεν αιματωνονται σωστα υπο φυσιολογικες συνθήκες (αρθρώσεις, σπονδυλική στήλη, ισχία). Έτσι με αυτό τον τροπο επιτυχγανουμε αναλγησια, μείωση της φλεγμονής  ανάπλαση των ιστών, χαλάρωση, ευεξία, αυξημένα επιπεδα ενέργειας και παραγωγή κολλαγόνου. Ενας ιδανικος αριθμος συνεδριων για μακροχρονια αποτελεσματα ειναι ενας κυκλος 20 θεραπειων σε διαστημα 2 μηνων.

Cryolocal – Κρυοθεραπεία

Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι ουσιαστικά η εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών στους -140°C σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Αυτό το είδος της θεραπείας χρησιμοποιείται για να αφυπνίσει και να κάνει χρήση της φυσιολογικής αντίδρασης του οργανισμού στις χαμηλές θερμοκρασίες στα σημεία που θέλουμε. 
      Οι θεραπευτικές ιδιότητες της Τοπικής Κρυοθεραπείας είναι:
 • Μείωση της αίσθησης του πόνου
 • Τοπική υπεραιμία
 • Αυξημένη παραγωγή ορμονών
 • Μείωση οιδήματος
 • Μείωση μυϊκής έντασης
 • Γρηγορότερη αποκατάσταση και μυϊκή ενδυνάμωση όταν συνδυάζεται με κινησιοθεραπεία
 • Μείωση χρόνου αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς και έντονες προπονήσεις
 • Αντιμετώπιση δερματικών ασθενειών και εγκαυμάτων χωρίς φλεγμονές και σημάδια

 

Cryofacial – CryoΘεραπεία Προσώπου

Eίναι μια μοναδική φυσικη μέθοδος αναζωογόνησης και αντιγήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου χωρις να επεμβουμε σε αυτο χειρουργικα  παρα μονο εφαρμόζοντας μια δέσμη παγωμένου αέρα  – 140 C – για 15 λεπτα της ώρας στην επιδερμίδα του προσώπου,  και του λαιμού. Έτσι επιτυγχάνουμε


 • Παραγωγή Κολλαγόνου
 • Μείωση ρυτίδων και γραμμών
 • Μείωση ακμής και πανάδων
 • Λαμπερό και Υγιές δέρμα

Μια σειρά πέντε ή δέκα συνεδρίων (σε διάστημα 20-25 ημερών) είναι αρκετή για να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

Infrared sauna – Yπέρυθρη σάουνα

Αποδράστε από το άγχος της καθημερινότητας και αφήστε την ευεργετική θερμότητα να αναζωογονήσει το σώμα σας. Ύστερα από μισή ώρα στην καμπίνα της σάουνας, θα αισθάνεστε χαλαροί και γεμάτοι ενέργεια! Υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ένα τμήμα του φάσματος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και καμία σχέση δεν έχει με τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες. Είναι μια φυσική, και όπως θα δούμε ιδιαίτερα ωφέλιμη ακτινοβολία που εκπέμπει και ο ήλιος στη σάουνα με υπέρυθρες η ακτινοβολία διαπερνάει κατευθείαν το σώμα που δημιουργεί την υπερθέρμανση από μέσα προς τα έξω και έχουμε εφίδρωση. Λέγεται μάλιστα ότι οι υπέρυθρες μπορούν να διαπεράσουν 4εκ μέσα στο σώμα και να επηρεάσουν κατευθείαν τα ζωτικά όργανα, σε αντίθεση με τη παραδοσιακή σάουνα που λειτουργεί σε πιο επιφανειακό επίπεδο. Το ότι η θερμότητα εισχωρεί βαθύτερα στο σώμα είναι και ο κύριος λόγος της αποτελεσματικής αποτοξινωτικής της δράσης.  Η υπέρυθρη σάουνα λοιπόν παρέχει όλα τα οφέλη της παραδοσιακής σάουνας, και περισσότερα, σε χαμηλότερη θερμοκρασία.  Αυτό γι’ αρχή σημαίνει ότι αυτό το είδος σάουνας είναι πιο εύκολα ανεκτό καθώς δεν αισθάνεσαι στο δέρμα σου το κάψιμο από τον ζεστό αέρα κι επομένως μπορείς να μείνεις για περισσότερη ώρα στη σάουνα αυξάνοντας τα οφέλη της.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ένα φυσικό μέσο που χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους φυσικοθεραπευτές, αλλά και άλλους επιστήμονες υγείας, κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συνεδριών, για την αντιμετώπιση πολλών παθήσεων.
 
Το άτομο εισέρχεται στη σάουνα φορώντας ποδοναρια και το εσώρουχο του. Προμηθεύεται μια μικρή πετσέτα και μια μεγάλη καθώς επίσης και ένα μπουκαλάκι νερό. Η διάρκεια που επιτρέπεται για μια συνεδρία είναι από 10 λεπτά έως 60 λεπτά. Εάν έχετε γενικά καλή υγεία, ένα πρόγραμμα έκθεσης 30 λεπτών, 3 φορές την εβδομάδα αρκεί. Εάν ωστόσο, έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, οι περισσότεροι γιατροί συνιστούν ακόμη και  καθημερινή έκθεση.
Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με μια συνεδρία Κρυοσαουνας αμέσως μετα.

Massage – Μάλαξη

Το μασάζ είναι θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται τόσο σε υγιή άτομα, αθλητές όσο και σε ασθενείς. Γίνεται με την επαφή των χεριών στο σώμα και στο κεφάλι, με μάλαξη ή πίεση. Ενεργεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις, να μειώσει τον πόνο, την πρόληψη τραυματισμών, βοηθά στην συγκέντρωση και στην συντόμευση του χρόνου αποκατάστασης. Επηρεάζει το καρδιαγγειακό σύστημα. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, που βοηθούν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά για την προώθηση της κυκλοφορίας τους. Με την μάλαξη γίνεται η ενθάρρυνση της φλεβικής ροής του αίματος πίσω στην καρδιά και βελτιώνει τη ροή του αίματος, η οποία τροφοδοτεί με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά τον ιστό και προωθεί την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και τοξινών. Η χαλαρή κατάσταση που βρίσκεται το σώμα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά , έχει ως αποτέλεσμα να μειώσει τους καρδιακούς παλμούς. Βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση των μυών, τη μείωση του πόνου και ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάσταση. Επίσης ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η βελτίωση της ελαστικότητας των μυών μετά από μια θεραπεία σε συνδυασμό με διατάσεις. Ακόμα ένας τομέας που επιδρά θετικά είναι αναμφίβολα η ψυχολογική κατάσταση του ανθρωπου διοτι βοηθα στη μείωση του στρες, της έντασης και του άγχους.
 
Η υπηρεσία μασάζ στο κατάστημα γίνεται απο επαγγελματία Φυσικοθεραπευτή/μασέρ και αφορά είτε ολόσωμο μασάζ είτε μεμονωμένα  ανάλογα το πρόβλημα.
 
 • Κλασσικο χαλαρωτικο (Swedish massage)
 • Deep Tissue Massage (Εν τω βαθη μασαζ μεγαλης πιεσης)
 • Αθλητικο (Sport massage)
 • Αυχενα/Πλατη/Μεση
 • Κατω ακρα 
 • Κεφαλης/Προσωπου

Zero gravity massage system

Πρόκειται για μια νέας γενιάς πολυθρόνα μασάζ με αερόσακους που κάνει τρισδιάστατο μασάζ σε όλο το σώμα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Με την ορολογία Μηδενική Βαρύτητα εννοούμε τη θέση που παίρνει η πολυθρόνα την ώρα του μασάζ, μιμούμενη τη στάση σώματος των αστροναυτών σε αυτή τη συνθήκη, χαλαρώνει όλο το μυϊκό σύστημα και ταυτόχρονα αυξάνει τη ροή του αίματος στο σώμα μας με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποθεραπεία μετά από έντονες προπονήσεις. Το Zero Gravity Massage System εμπεριέχει μερικές τεχνικές κλειδιά για βελτιστοποίηση της αποθεραπείας και της αποκατάστασης:
 
MAGNET & INFRARED HEATΟι 8 μόνιμα τοποθετημένοι μαγνήτες στις γάμπες βελτιστοποιούν τη θεραπεία και τα επίπεδα μαγνητίτη στο σώμα μας ξεκουράζοντας τα ταλαιπωρημένα και πρησμένα πόδια από την κούραση και την ορθοστασία. Επίσης οι θερμοκρασίες 40-50º C που αναπτύσσονται στην πλάτη της πολυθρόνας μέσω υπέρυθρης ακτινοβολίας δημιουργούν μια ζέστη που απορροφάται από τα ανθρώπινα κύτταρα ενεργοποιώντας το μεταβολισμό για αυτό-ίαση.
 
AIRBAGS: Η πολυθρόνα έχει ένα σύστημα 30 αερόσακων, που με τη βοήθεια έξυπνου λογισμικού ανιχνεύει το σωματότυπο του καθενός, αγκαλιάζει το σώμα και κάνει μασάζ κυριολεκτικά από τα πέλματα μέχρι τον αυχένα εντοπίζοντας 500 διαφορετικά σημεία!
 
ZERO GRAVITY: Η πολυθρόνα διαθέτει τρεις ξεχωριστές θέσεις μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας στις οποίες επιτυγχάνεται η αίσθηση ότι ελαχιστοποιείται το βάρος μας και μας βοηθάει να χαλαρώσουμε. Σε αυτές τις θέσεις τα πόδια και οι γάμπες μας είναι σε ψηλότερη θέση από την καρδιά και το βάρος μας κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω στην πολυθρόνα με αποτέλεσμα να ασκείτε η βέλτιστη πίεση στο σώμα μας κατά της διάρκεια του μασάζ.

 

 

Air Relax Compression Boots/ Πρεσοθεραπεια

Το Air-Relax Recovery System είναι ένα εξελιγμένο σύστημα που χρησιμοποιεί αέρα μέσω ενός εξελιγμένου έξυπνου μηχανισμού για να ασκεί συμπίεση και αποσυμπίεση στα άκρα και στη μέση μας επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα όσον αφορά:

 • Φλεβική Ανεπάρκεια
 • Λεμφώματα
 • Τραυματισμούς λόγω άσκησης
 • Κακό Κυκλοφορικό
 • Αγγειακές καταστάσεις
 • Γρήγορη Αποκατάσταση

Οι περισσότεροι αθλητές, επαγγελματίες ή χομπίστες χρειάζονται μια αποτελεσματική αποθεραπεία και αποκατάσταση μετά από έντονες προπονήσεις ή απαιτητικούς αγώνες. Πρόσφατες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η λεμφική θεραπεία προσφέρει φύσιο-λογικές αλλαγές που υποδεικνύουν μυϊκή αποκατάσταση. Το Λεμφικό Σύστημα δεν διαθέτει αντλία όπως η καρδιά. Το Air  Relax υποβοηθάει κατά αυτόν τον τρόπο το λεμφικό σύστημα παρέχοντας μια φυσική συνεχή συμπίεση για να μειώσει το γαλακτικό οξύ στους μύες και να μειωθεί αποτελεσματικά ο μυϊκός κάματος.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν το Air – Relax Compression Recovery System μας βοηθάει να έχουμε μια γρήγορη αποκατάσταση, ξεκουράζει τα πιασμένα και καταπονημένα άκρα μας και μας βοηθάει ταυτόχρονα να ανέβουμε επίπεδο στις προπονήσεις μας και στους αγώνες.

EMS SCULPTING (HIFEM) – High Intensity Focus Electromagnetic Body Reshaping Fast Body Slimming

Τεχνολογία EMS Sculpting (HIFEM) αντιμετωπίζει γρήγορα, ανώδυνα και μη επεμβατικά τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, επιδερμική χαλάρωση σε δύσκολες περιοχές όπως: μπράτσα, εσωτερικά μηρών, κοιλιά. Επιπλέον ενεργοποιεί τον μεταβολισμό αυξάνοντας τις καύσεις. Το HIFEM δημιουργήθηκε βασισμένο στην τεχνολογία του μαγνητικού τομογράφου με υψηλή ευκρίνεια, απόλυτης συμβατότητας με τον οργανισμό (απόλυτης ασφάλειας). Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τη δερματική και μυϊκή χαλάρωση σε δύσκολα σημεία του σώματος όπως είναι τα μπράτσα, το εσωτερικό μηρών, οι γλουτοί και η κοιλιά. Ανόρθωση και σμίλευση γλουτών και κοιλιακών και η χαλάρωση σε μπράτσα και μηρούς δεν αποτελούν πρόβλημα πια

Η θεραπεία με τεχνολογία HIFEM διαρκεί 30’ και η συχνότητα των θεραπειών ορίζεται σε 2-3 φορές την εβδομάδα ανά σημείο. Σε ενα κυκλο 8 συνεδριων μπορουμε να επιτυχουμε 16% Αύξηση μυικής μάζας και 19% μείωση λίπους στα σημεια που δουλευουμε.

LED – RED light therapy Φωτοβιοδιεργεση κόκκινου φωτος (RED Light). Φωτοδυναμικη θεραπεία και Κολλαγόνοθεραπεία στο φάσμα τών 633nm RED Light (κόκκινου φωτος).

Είναι μια επαναστατική μέθοδος αισθητικής θεραπείας για την φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Τα LED κολλαγόνου κόκκινου φωτος, διαγείρουν τους ινοβλάστες για βελτίωση του δέρματος με διέγερση κολλαγόνου και αντιγηραντικη δράση. Ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστινης που υπάρχει στο δέρμα, ο οποίος απλά έχει αδρανήσει.
1. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος
2. Οξυγονωνει τους ιστούς και είναι μια καθαρή πηγή φωτός που δίνει λάμψη
3. Ενυδάτωση
4. Σύσφιξη
5. Περιορίζει τις παναδες
6. Αντιμετώπιση ψωρίασης και εκζεματος
7. Αντιμετώπιση Ακμής

Platinum UV+ Collagen LED LITE. Είναι το νέο κάθετο μοντέλο τής Smart Solarium

Με το οποίο μπορείτε να προσφέρετε μια μοναδική θεραπεία στον εαυτό σας, χαρίζοντας του ένα φανταστικό μαύρισμα σε μία μόνο συνεδρία των 14 λεπτών και την ίδια στιγμή του προσφέρετε μια υγιή και φρέσκια επιδερμίδα, χάρη στην Κολλαγόνοθεραπεία στο φάσμα των 633nm RED Light ( κόκκινο φώς), αποτρέποντας έτσι τη γήρανση του δέρματος.

Ο απόλυτος συνδυασμός αυτός με τίς νέες λάμπες LED Hybrid UV, που εκπέμπουν πολύ πιο εστιασμένα από τους κλασικούς “ροζ” λαμπτήρες φθορίου για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς και με την Φωτοβιοδιεργεση RED Light, θα έχετε ένα φανταστικό, έντονο, διαρκές και ασφαλές μαύρισμα ενώ παράλληλα και ένα σφρυγιλο και νεανικό δέρμα!

Call Now Button